EnglishSvenska
Moms visas:

VÅR BERÄTTELSE

DET VAR EN GÅNG FÖR INTE SÅ LÄNGE SEDAN, I EN VÄRLD, INTE LÅNGT IFRÅN VÅR EGEN, EN SKALBAGGE.

SKALBAGGEN HETTE SCARAMEO OCH HAN HADE FANTASTISKT VACKRA VINGAR, EN GNISTRANDE FÄRGGLAD KROPP I DET VACKRASTE AV MÖNSTER. HANS ANTENNER GLITTRADE AV GULD OCH HAN LYSTE UPP I DEN SVARTA NATTEN VAR ÄN HAN FLÖG. 

I DEN HÄR VÄRLDEN VAR SKALBAGGAR MYCKET OVANLIGA OCH DÄRFÖR HELIGA. DE FÅ SOM FANNS VAR OTROLIGT SÄLLSYNTA OCH RESPEKTERADE AV DE ANDRA VARELSERNA I SKOGEN. 

PLÖTSLIGT TOG MÖRKA MAKTER KONTROLL ÖVER VÄRLDEN OCH FÖRBJÖD ALLA VACKRA VARELSER FRÅN ATT LEVA I DEN MAGISKA SKOGEN.

SCARAMEO FLYDDE FÖR SITT LIV FÖR ATT UNDKOMMA SITT HEMSKA ÖDE. HAN BLEV TRÖTTARE OCH TRÖTTARE OCH EFTER ATT HA FLUGIT I VECKOR BÖRJADE DET VACKRA GULDET PÅ HANS ANTENNER ATT SAKTA FALLA AV. TILL SLUT BLEV HAN SÅ TRÖTT ATT HAN FÖLL NER PÅ EN TRÄDGREN, SLÖT ÖGONEN OCH SOMNADE. EN LITEN STUND BARA…

NÄR SCARAMEO VAKNADE VAR HAN PÅ EN HELT ANNAN PLATS ÄN DEN HAN SOMNADE PÅ. HAN BEFANN SIG I EN BLOMSTRANDE TRÄDGÅRD LIGGANDES UNDER ETT ENORMT TRÄD I SAMMET. I TRÄDET HÄNGDE GLITTRANDE BÄR I ALLA REGNBÅGENS FÄRGER.

SCARAMEO HADE BLIVIT RÄDDAD AV TVÅ TJEJER, MIKI & CAMILLA. DE HADE HITTAT HONOM I TRÄDET, TAGIT HEM HONOM TILL SIN TRÄDGÅRD OCH BJUDIT IN GÄSTER FRÅN HELA VÄRLDEN FÖR ATT HEDRA DEN SISTA SKALBAGGEN AV SITT SLAG. GÄSTERNA TOG MED SIG PRESENTER, BAKELSER OCH VACKRA HANTVERK. ALLA BÖRJADE SAKTA TRO PÅ EN NY VÄRLD IGEN, EN VÄRLD UTAN MÖRKA MAKTER - OCH SCARAMEO VAR DERAS LYSANDE HOPP.

OM GRUNDARNA

MIKI OCH CAMILLA ÄR TVÅ BARNDOMSVÄNNER SOM BRINNER FÖR DESIGN, FÄRG, FORM OCH UNIKA KREATIONER FÖR DET DUKADE BORDET. DE ÖNSKAR ATT VARJE MÅLTID FÖR TANKARNA TILLBAKA TILL FORNTIDENS ÖVERDÅDIGA FESTLIGHETER DÅ ALLT VACKERT PLACERADES PÅ BORDET. NÄR DE INTE HITTADE VAD DE SÖKTE PÅ MARKNADEN SKAPADE DE MED SKALBAGGEN SOM INSPIRATION EGNA KOLLEKTIONER AV ANVÄNDBARA OCH LYXIGA TALLRIKSUNDERLÄGG.

 

 

 

 

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla