EnglishSvenska
Moms visas:

BYTEN OCH ÅTERBETALNINGAR

Du som kund har alltid rätt till byte eller återbetalning inom 14 dagar från mottagandet av order.

Byte till annan vara är beroende av aktuell lagerstatus.

Vänligen kontakta oss på info@scarameo.com om du önskat returnera eller byta ut ett föremål.

Föremål måste returneras nya och oanvända i dess ursprungliga skick. Kunderna betalar för returleverans och eventuella hanteringsavgifter för produkten och ansvarar för att varorna inte skadas eller förloras i posten. Återbetalningen sker när produkten har mottagits och godkänts av oss. Betalningar kan ta upp till 14 arbetsdagar att bearbeta. Scarameo AB betalar för att skicka ersättningsvaror vid fel vid mottagandet. Scarameo AB förbehåller sig rätten att vägra en retur som är skadad, smutsig eller förändrad från sitt ursprungliga skick eller återlämnad efter mer än 14 dagar.

ALLMÄNNA VILLKOR

Genom att beställa hos Scarameo AB accepterar du våra villkor samt de villkor som gäller för alla beställningar som placeras eller ska placeras hos Scarameo AB. Inget av dessa villkor påverkar dina lagstadgade rättigheter. Inga andra villkor eller ändringar i villkoren är bindande såvida inte avtalet är skriftligt undertecknat av oss.

PRIS OCH BETALNING

Kundvagnen visar totalpriset inklusive alla avgifter, skatter, frakt och betalningsmetod. När du gör en beställning åtar du dig att alla uppgifter du lämnar till oss är sanna och korrekta, att du är över 18 år och en auktoriserad användare av det kreditkort som används för transaktionen.

LEVERANS

Leveranstiden anges i kundvagnen bredvid de olika sätten för leverans. Om en produkt har en annan leveranstid än uttryckt i kundvagnen kommer denna leveranstid att anges i samband med de enskilda produkterna.

LOKALA SKATTER

Observera att lokala avgifter (moms, tull etc.) kan uppstå beroende på region och lokala tullar. Dessa avgifter är på kundens egen bekostnad.

OUPPHÄMTADE PAKET

För alla paket som inte hämtas ut debiteras alla avgifter i samband med returleverans.

INTEGRITETSPOLICY

All personlig information du tillhandahåller eller som vi erhåller kommer att hanteras av Scarameo som ansvarig för personuppgifterna. Den personliga information du tillhandahåller kommer att användas för att säkerställa leveranser till dig. Informationen du tillhandahåller är endast tillgänglig för Scarameo och kommer inte att delas med tredje part. Du har rätt att inspektera informationen om dig. Du har alltid rätt att begära att Scarameo ska ta bort eller korrigera informationen om dig. Genom att handla hos Scarameo godkänner du ovanstående villkor.

FORCE MAJEURE

Scarameo AB är inte ansvarig för eventuella brister som orsakas av omständigheter utanför vår kontroll som direkt eller indirekt förhindrar, hindrar eller gör produktion, leverans eller frakt oekonomisk tills ett sådant hinder har tagits bort (force majeure). Sådana omständigheter ska anses innefatta svårigheter att skaffa råvaror samt andra svårigheter och störningar, inklusive men inte begränsat till krig, upplopp, arbetskonflikter, brand, översvämning, storm, olycka, bränsle eller kraftbrist, transportbrist, hinder eller avbrott avseende sjötransporter och avbrott eller avbrott av något slag med avseende på vår utrustning eller anläggningar, som anses nödvändiga för att våra avtal ska fullgöra sina skyldigheter.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla